On site: a partial refurbishment in West London

Not every project is a full refurbishment.

Some time we are asked to intervene only on one or few areas of a property.

In this case the clients felt the need to review their basement and to build an extension at first floor level to house their master bathroom, so that the current one could be converted in a dressing room.

We are now half way through the building works and we start seeing the improvements of the new design.

The basement walls have been remodelled opening up the chimney breasts to contain the kitchen and adding a fireplace towards the garden end and, at first floor, the bathroom extension is completed and new big openings let natural light in to the central dressing room.

Also the details are coming together: white plaster on the walls that reflects light and provide a neutral warm background, raw concrete for the fireplace cantilevered hearth, walnut wood in the bathrooms to add some natural touch and the big bespoken bath clad in white and silver mosaic to provide a mini home-spa.

One thought on “On site: a partial refurbishment in West London”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *